اطلاعیه (برگزاری جشن دانش آموختگان)

ه اطلاع می رساند با توجه به برگزاری مراسم جشن دانش‌آموختگان به صورت متمرکز و یکپارچه در تاریخ 22 اردیبهشت ماه سال جاری توسط معاونت فرهنگی دانشگاه، جشن جداگانه ای در پردیس هنرهای زیبا برگزار نخواهد شد.

امکان ثبت‌نام از ۵ اردیبهشت تا پایان روز جمعه ۱۴ اردیبهشت با مراجعه به سایت اداره کل فرهنگی و اجتماعی به نشانی cultural.ut.ac.ir فراهم است و برای دانش‌آموختگان متقاضی شرکت در مراسم، کارت پذیرش صادر می‌شود. حضور در مراسم تنها با ارائه این کارت امکان‌پذیر است.

دانش آموخته باید در سال تحصیلی ۹۶-۹۵ فارغ‌التحصیل شده باشد. هر دانش‌آموخته می‌تواند حداکثر دو تن از اقوام درجه یک خود را همراه داشته باشد که در زمان ثبت‌نام نیز باید اسامی افراد همراه در سامانه ثبت شود. پذیرش دو ساعت قبل از شروع مراسم و از ساعت ۱۴ آغاز می‌شود.

گفتنی است، دانش‌آموختگانی که تمایل به گرفتن عکس با لباس دانش‌آموختگی را دارند، می‌توانند از روز شنبه ۱۵ اردیبهشت تا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت از ساعت ۸ تا ۱۶ با در دست داشتن کارت شرکت در مراسم به باشگاه دانشجویان واقع در خیابان ۱۶ آذر مراجعه کنند.