اطلاعیه شماره یک دانشکده شهرسازی در خصوص آزمون کتبی تخصصی دکتری 1397

اطلاعیه دانشکده شهرسازی در خصوص زمان برگزاری آزمون کتبی تخصصی دکتری و مصاحبه علمی 1397

(اطلاعیه شماره 1)

آزمون کتبی :ضمن عرض تبریک به پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی 98-1397، به اطلاع می‌رساند آزمون کتبی پذیرش دکتری شهرسازی روز شنبه مورخ 1397/4/9 ساعت 11-9صبح در محل پردیس هنرهای زیبا برگزار می گردد.

مصاحبه : مصاحبه علمی پس از آزمون کتبی ، از 30 نفر اول آزمون ، در روز یک شنبه 4/10/ 97 ساعت 8 صبح در دفتر دانشکده شهرسازی برگزار می شود. اسامی دعوت شدگان به مصاحبه بعد از ظهر روز شنبه 1397/4/9 بر روی سایت  و تابلوی اعلانات دانشکده قرار می گیرد.

لازم به ذکر است همراه داشتن اصل و کپی کلیه مدارک آموزشی، پژوهشی و پرینت فرم مشخصات فردی داوطلبان مرحله دوم آزمون دکتری سال 1397 برای مصاحبه الزامی می باشد.