افتخار آفرینی دانشجویان رشته طراحی صنعتی دانشگاه تهران در مسابقات بین المللی A'design

مسابقه A'design  ، بزرگترین رقابت جهانی دیزاین است که به بهترین طرح ها، مفاهیم دیزاین، تولیدات و خدمات در این حوزه  اعطا می‌شود. این مسابقه  سالانه برگزار می‌گردد و شرکت کنندگان از سراسر دنیا می توانند در آن شرکت کنند. در این رقابت، هم طرح‌های نهایی و هم طراحی‌هایی که در مرحله ایده هستند می‌توانند ارایه شوند. هدف اولیه مسابقه، پشتیبانی از فرهنگ جهانی دیزاین و ایجاد فرصت تبلیغات برای برندگان و نیز ایجاد مشوق هایی برای داوطلبان است تا بتوانند ایده هایی برای طرح های عالی و برتر جهت آینده بهتر ارایه دهند.

جایزه A'design تنها یک جایزه نیست بلکه وجود آن بر پیشانی هر طرحی نشانگر کیفیت و کامل بودن طرح است. این جایزه در جهان شناخته شده است و توجه شرکت‌ها، حرفه‌ای‌ها و گروه‌های علاقه‌مند به دیزاین را جلب می‌کند. برنده شدن جایزه A گواهی عالی بودن طراحان است و اثبات کیفیت آثار آن‌ها برای شرکت‌ها است. داشتن جایزه A نگاه‌های مخاطبان دیزاین را از سراسر جهان جذب می‌کند و برندگان قادر خواهند بود پروفایل‌های شغلی و فروش بهتری را بیابند.

امسال هم همانند سال های گذشته دانشجویان دانشکده طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا موفق به کسب مقام در این رویداد بین المللی شده اند که این امر منجر به  ارتقاء جایگاه ایران در رنگینگ جهانی شده است.

آزاده رزاقی فارغ التحصیل و از اساتید دانشکده طراحی صنعتی

ونوس جلالی، علی محمودی، امین ضیغمی دانشجویان رشته طراحی صنعتی