برگزاری نخستین کارگاه آموزشی نحوه نگارش پایان‌نامه دانشکده هنرهای تجسمی پردیس هنرهای زیبا

برابر اطلاع قبلی و با توجه به تغییرات ایجاد شده در روند گردش امور پایان‌نامه و اصلاح  فرم‌های مربوطه در سطح پردیس هنرهای زیبا (با همکاری کارشناس امور آموزشی-پژوهشی و تحصیلات تکمیلی این دانشکده) کارگاه آموزشی نحوه نگارش پایان‌نامه (از تصویب موضوع تا برگزاری جلسه دفاعیه) به منظور آشنایی بیشتر دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد با روال و نحوه تنظیم پایان‌نامه، از ساعت 12:30 تا 13:30روز شنبه 97.2.29 در نگارخانه تجسمی این دانشکده برگزار گردید و اکثر دانشجویان ورودی ذیربط و هم چنین دانشجویان کارشناسی ارشد ارتباط تصویری ورودی 96 پردیس البرز در آن حضور یافتند.

در این کارگاه که کارشناسان  و مدیران گروه‌ها و رئیس و معاونین دانشکده نیز بودند، توضیحات لازم به سمع و نظر دانشجویان رسانیده و در پایان به سوالات ایشان پاسخ داده شد.