برگزاری نمایشگاه " نگاهی به تاریخ صد ساله عراق" در پردیس هنرهای زیبا

مراسم افتتاحیه نمایشگاه "نگاهی به تاریخ صد ساله عراق، فرهنگ و جهاد" با حضور سفرای کشورهای عراق، کوبا، فلسطین و جمعی از چهره های علمی و فرهنگی کشور روز شنبه 26 فروردین ماه در سالن بزرگ نمایشگاه پردیس هنرهای زیبا برگزار گردید.

درابتدای مراسم دکترحیدری ریاست محترم پردیس، ضمن عرض خیر مقدم و ابراز خرسندی از برگزاری این نمایشگاه، با توجه به قدمت پردیس هنرهای زیبا و پیشرو بودن آن در منطقه، خطاب به سفرای کوبا وعراق، خواهان گسترش همکاری های بین المللی درزمینه های دانشگاهی به ویژه رشته های هنری شد.

در ادامه برنامه سفیر عراق دیدگاه خود نسبت به تاریخ عراق و اهمیت آن را مطرح و همچنین توجه ویژه به گسترش ارتباطات علمی بین دانشگاه تهران و مراکز آموزش عالی عراق را مطرح کرد.

در بخش بعدی این مراسم، حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا رحمانی، مسئول محترم امور بین الملل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها به دانشجویان عراقی حاضر در دانشگاه های کشور توصیه کرد: برای پیشرفت و اقتدار عراق، لازم است فرصت جوانی و حضور در ایران اسلامی را غنیمت شمرده و سعی کنید با تلاش و کوشش، توشه مناسبی از علم و معرفت را بردارید و با تقویت بنیان های اعتقادی و اخلاقی، مهارت ها و توانمندی های فردی واجتماعی بتوانید در کشور خود منشأ خدمات ارزشمند باشید.

همچنین دکتریحیی اسلامی، مشاور امور بین الملل پردیس هنرهای زیبا از دست اندرکاران برگزاری نمایشگاه تقدیر و تشکر کرده و آن را گامی موثر در جهت شناخت بیشتر فرهنگ و هنر کشور عراق خواند.

این نمایشگاه از26 الی 28 فروردین ماه در سالن نمایشگاه پردیس هنرهای زیبا از ساعت 9 الی 4 بعد از ظهر پذیرای علاقه مندان است.