جایگاه نهم دانشگاه تهران در مسابقات بین المللی کار دیزاین اوارد

مسابقه بین المللی کار دیزاین اوارد (اینتریور موتیوز ) یکی از معروفترین مسابقات جهانی طراحی خودرو است که هر ساله در اروپا (به صورت دوره ای در پاریس و فرانکفورت) برگزار می شود و در طول یک دهه اخیر طراحان ایرانی پیش تاز این عرصه بوده و در این بین دانشجویان دانشگاه تهران با کمک و راهنمایی استادان دانشکده طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا برای سالهای متوالی مقام های برتر متعددی را کسب کرده و در نهایت موفق شدند جایگاه دانشگاه تهران را در معدل ارزیابی سالهای 2010 تا 2014 به مقام نهم ارتقاء داده و افتخاری دیگر  برای میهن اسلامی ایران بیافرینند. این در حالی است که دانشگاه های بزرگی چون آرت سنتر، سینسیناتی ، دلفت و... بعد از دانشگاه تهران قرار داشته و دانشگاه فورتزهایم که یکی از بزرگترین مراکز آموزش طراحی خودروی جهان محسوب می شود در مقام هشتم ارزیابی شده است. ( لازم به ذکر است این دانشگاه فارغ التحصیلانی چون نادر فقیه زاده را پرورش داده که در حال حاضر از مدیران برجسته طراحی کمپانی بی ام دبلیو است).

آدرس اینترنتی مطلب مذکور: