فراخوان همکاری در برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه تهران

❇️اطلاعیه شماره یک: فراخوان همکاری در برگزاری انتخابات مدیران مسئول نشریات دانشجویی دانشگاه تهران

✅ با توجه به برگزاری انتخابات سالانه نمایندگان مدیران مسئول نشریات در کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی از اصحاب نشریات برای عضویت در "هیأت نظارت بر انتخابات" و "کمیته اجرایی انتخابات" دعوت به همکاری می‌شود.

- وظایف و ترکیب هیأت نظارت بر انتخابات:

مسئولیت نظارت کامل بر روند انتخابات از ابتدا تا انتها اعم از: ثبت نام کاندیداها، اخذ رأی، شمارش آرا، اعلام نتایج نهایی انتخابات، رسیدگی به تخلفات و شکایات و تنظیم صورتجلسه نهایی انتخابات را بر عهده دارد و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل است:

۱. مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه

۲. عضو حقوقدان کمیته ناظر

۳. دو تن دانشجو از میان فعالان نشریات دانشگاهی

- وظایف و ترکیب کمیته اجرایی انتخابات:

مسئولیت کلیه روند اجرایی انتخابات در روز برگزاری انتخابات را بر عهده داشته و ترکیب اعضای آن به شرح ذیل است:

۱- کارشناس نشریات دانشگاه به عنوان دبیر کمیته

۲- چهار تن دانشجو از میان فعالان نشریات

♦️ علاقمندان می‌توانند برای عضویت در کمیته‌های مذکور حداکثر تا تاریخ ۱۱ دی ماه ۱۳۹۸ با تکمیل فرم پیوست به خانه نشریات اداره کل فرهنگی و اجتماعی مراجعه یا فرم درخواست را به آدرس studentpress@ut.ac.ir ارسال کنند.