مراسم تودیع و معارفه رییس پردیس هنرهای زیبا برگزار شد

طی مراسمی با شکوه از زحمات و تلاش های ارزنده جناب آقای دکتر محمد مهدی عزیزی، در دوران ریاست پردیس هنرهای زیبا تجلیل وقدردانی شد و جناب آقای دکتر شاهین حیدری, استاد دانشکده معماری این پردیس، به عنوان رئیس جدید پردیس هنرهای زیبا معرفی گردید.

این مراسم  با حضور ریاست محترم  و جمعی از معاونین و مسئولان دانشگاه، صبح  روز سه شنبه مورخ 13 مهرماه در تالار شهید آوینی پردیس هنرهای زیبا برگزار و دکتر محمدمهدی عزیزی، پس از پایان دو دوره از ریاست ارزشمند ایشان درپردیس هنرهای زیبا، گزارشی از فعالیت‌های انجام شده ارائه  نموده و فرمودند: «پردیس هنرهای زیبا از ویژگی‌های خاصی برخوردار است که در تمام دوران ۸۰ ساله خود از افتخارات دانشگاه تهران در سطح ملی و بین‌المللی به شمار می‌رود.»

ایشان متواضعانه همه آنچه را که درپردیس هنرهای زیبا انجام شده  بود را نتیجه و حاصل زحمات معاونین و تک تک اعضاه خانواده پردیس هنرهای زیبا دانسته و گفتند: «بزرگان بسیاری در عرصه هنر از این پردیس دانش‌آموخته شدند و از جهات بسیاری سرآمد هستند و همین ویژگی‌ها مسئولیت مدیر پردیس را سنگین‌تر و دشوارتر می‌کند.»

در بخش بعدی این مراسم  دکتر شاهین حیدری، رئیس جدید پردیس هنرهای زیبا به ایراد سخن پرداخته و گفت: «مایه سرافرازی است قرار گرفتن در کنار تیمی که اهداف و شعارهایی را در راس کارهای خود قرار داده‌اند که آرزوی هر عضو هیأت علمی تحقق این شعارهاست؛ شعارهایی مثل دانشگاه کارآفرین، اخلاق‌مدار و دانشگاه بین‌المللی. امروز زمانی نیست که عضو هیأت علمی فقط در گوشه‌ای بنشیند و تحقیق کند، بلکه باید با دنیا در تعامل باشد.»

وی با اشاره به قابلیت‌های ممتاز پردیس هنرهای زیبا در عرصه‌های مختلف، تنها ضعف موجود را در بعد بین‌المللی آن هم در بخش‌های خاصی دانست که ناشی از ایستادگی در مقابل علم است. وی افزود: «اگر بتوانیم علم و هنر را با هم آشتی دهیم و تغییر تدریجی در عقایدمان ایجاد کنیم، این مشکل هم حل خواهد شد.»

او تصریح کرد: «باعث مباهات بنده است که مسئولیت پردیس هنرهای زیبا بر عهده من گذاشته شد، چرا که انسان‌های فرهیخته‌ای در آن به فعالیت مشغول هستند.»

در ادامه مراسم جناب اقای دکتر نیلی احمدآبادی، رییس محترم دانشگاه تهران، ضمن تشکر از رئیس سابق پردیس گفت: «خوشبختانه پردیس هنرها در سطح ملی از شرایط خوبی برخوردار است و در سطح جهانی نیز دارای رده‌بندی مطلوب و کاملاً شناخته شده است و این موفقیت‌ها با تلاش‌های اعضای این پردیس حاصل شده است.»

ایشان همچنین «پردیس هنرهای زیبا را دارای زیرساخت‌های بسیار خوبی دانستند که نیاز به توسعه دارد وانشالا بتوانیم در طرح ساماندهی دانشگاه با مشارکت پردیس و دانش‌آموختگان آن، مشکلات فضای فیزیکی پردیس را حل کنیم.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد: «اگر به دنبال دانشگاه هدفمند در رده‌های جهانی باشیم، طبیعتاً برنامه‌های ما باید هدفمندتر از پیش باشد. تا کنون دانشگاه تهران در موضوعاتی مثل انتشار مقاله و فعالیت‌های بین‌المللی و تعامل با جامعه اقداماتی انجام داده و اگر در حال حاضر در موقعیت ممتاز ملی و در صحنه جهانی از جایگاه نسبتاً خوبی برخوردار است، به واسطه همین سیاست‌ها و دستاوردهایی است که تاکنون داشته است.»

در پایان مراسم به رسم یادبود هدایا و لوح تقدیر به جناب دکتر محمدمهدی عزیزی، رئیس سابق پردیس هنرهای زیبا، اهدا شد.