نشست تخصصی موسیقی شناسی با حضور پرفسور برنارد لورتا ژاکوپ در گروه آموزشی موسیقیِ پردیس هنرهای زیبا برگزار شد.

نشست تخصصی موسیقی­شناسی با حضور پرفسور برنارد لورتا ژاکوپ، اتنوموزیکولوگ و محقق برجسته از کشور فرانسه  با موضوع "موسیقی به مثابۀ یک کُنش: مفهوم اجرا در موسیقی­شناسی" در روز یکشنبه مورخ 31 اردیبهشت96 در کلاس شماره یک گروه موسیقی در ساختمان دانشکدۀ هنرهای نمایشی و موسیقیِ پردیس هنرهای زیبا از ساعت 9:30 تا 11:30 برگزار شد.

پرفسور لورتا ژاکوب در سخنوانی خود به معرفی سنت پلی فونی آوازی جزیرۀ ساردینیا پرداخت و تعاملات فرهنگی و اجتماعی مردم ساردینیا را با این سنت مورد بررسی و تحلیل قرار داد.
در این نشست که با استقبال دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته­های موسیقی مواجه شد، دکترساسان فاطمی و دکترمریم قرسو، از اعضای محترم هیئت علمی و اساتید موسیقی­شناسی گروه آموزشی موسیقی و دکتر آذین موحد، دانشیار و مدیر محترم گروه موسیقی نیز حضور داشتند.