نوزدهمین نشست تکنودیزاین گروه طراحی صنعتی به صورت وبینار با حضور خانم مگی ملینوفسکی طراح و موسس شرکت طراحی مبلمان تاباندا برگزار گردید.

در راستای سلسله همایش های آموزشی صنعت در دانشگاه، نوزدهمین نشست تکنودیزاین گروه طراحی صنعتی با حضور خانم مگی ملینوفسکی با موضوع «معرفی تفکر طراحی تاباندا» به صورت وبینار و با حضور دانشجویان طراحی صنعتی برگزار گردید. دبیر علمی این نشست آقای دکتر علیرضا اژدری و دبیر اجرایی این نشست خانم دکتر مریم خلیلی اعضای هیئت علمی گروه طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا بودند. خانم مگی ملینوفسکی طراح و موسس شرکت طراحی مبلمان تاباندا لهستان و استاد دانشگاه، پس از معرفی استراتژی های طراحی مبلمان از نگاه تاباندا، نمونه هایی از پروژه های موفق تاباندا در حوزه مبلمان را به دانشجویان معرفی کردند و رویکردهای طراحی پایدار از منظر تاباندا را تشریح نمودند. طیف وسیع محصولات تاباندا، استفاده از تکنولوژی و سبک زندگی مدرن را در کنار هم تعریف کرده است و فلسفه طراحی برای کاربر را معنای جدیدی بخشیده است. ایجاد فضایی بازی گونه و مفرح با عناصر مبلمان و تاثیر خوشایندی که در کاربران ایجاد می کند یکی از جنبه های تفکر طراحی تاباندا محسوب می شود. این نشست سومین سری از مجموعه نشست های تحت حمایت سفارت لهستان در ایران و انستیتو ملی طراحی صنعتی لهستان می باشد که در دانشگاه تهران برگزار گردید.