هجدهمین نشست تکنودیزاین گروه طراحی صنعتی به صورت وبینار با حضور خانم جاستینا پوچالسکا طراح و محقق طراحی لهستانی برگزار گردید.

در راستای سلسله همایش های آموزشی صنعت در دانشگاه، هجدهمین نشست تکنودیزاین گروه طراحی صنعتی با حضور خانم جاستینا پوچالسکا با موضوع «درک راحتی در مبلمان و چالش های آن» به صورت وبینار و با حضور دانشجویان طراحی صنعتی برگزار گردید. دبیر علمی این نشست آقای دکتر علیرضا اژدری و دبیر اجرایی این نشست خانم دکتر مریم خلیلی اعضای هیئت علمی گروه طراحی صنعتی پردیس هنرهای زیبا بودند. خانم جاستینا پوچالسکا طراح استودیو تال تال و استاد دانشگاه، پس از معرفی استراتژی های طراحی مبلمان از نگاه ایشان، نمونه هایی از پروژه های موفق در حوزه مبلمان را به دانشجویان معرفی کردند و رویکردهای طراحانه ای که در این مسیر به معرفی و موفقیت بیشتر برندها کمک میکند را ارائه نمودند. با توجه به شرایط کنونی درجهان به دلیل بیماری کووید، نوع نگاه، نوع نیازها و نوع فضاهای زندگی تغییرات زیادی کرده اند و این شرایط، فرصت مناسبی برای طراحان به منظور پاسخگویی بهتر به نیازهای کاربران ایجاد کرده است. از نگاه ایشان طراحی مبلمان می تواند در شرایط کنونی، سلامت جسمی و روحی افراد را در فعالیت های روزمره تامین نماید. این نشست دومین سری از سه مجموعه نشست تحت حمایت سفارت لهستان در ایران و انستیتو ملی طراحی صنعتی لهستان می باشد که در دانشگاه تهران برگزار گردید.