گزارش فعالیت کارگروه‌های آزمون عملی گروه نمایش بامداد 20 مرداد

دانشگاه تهران، امسال نیز مانند سال‌های اخیر میزبان آزمون عملی گرایش‌های رشته‌ی نمایش است. در این دانشگاه مسئولان و دانشجویان با تشکیل کارگروه‌های متعدد و گردهم‌آوری نیروهای کارآمد مشغول آماده‌سازی فضا برای ایام برگزاری آزمون‌ها هستند.

مسئولان و اعضا بخش‌های اجرایی، فنی و پشتیبانی و طراحی صحنه روز یکشنبه را تا پاسی از بامداد به فعالیت پرداختند. محل برگزاری آزمون عملی نمایش که از چندی قبل با همت اساتید، دانشجویان و اعضای کارگروه‌های مختلف، در حال آماده شدن برای روز برگزاری بود، هم‌اکنون در آخرین مراحل آماده‌سازی به سر می‌برد. امیر زاغری از مسئولان برگزاری آزمون در گفت‌وگویی با کارگروه رسانه و پژوهش از پیشرفت روند امور در بامداد یکشنبه خبر داد. وی اظهار داشت که کلیه‌ی عوامل اجرایی و صحنه که از صبح شنبه مشغول فعالیت بودند، یکسره تا پاسی از بامداد یکشنبه، با تلاش خستگی ناپذیر به پیشبرد امور پرداختند. فعالیت‌های صورت پذیرفته در ساعات پایانی روز شنبه و بامداد یکشنبه به شرح زیر است: اتمام طراحی و چاپ بنرها، نصب بنرها جلوی ساختمان مرکزی پردیس هنرهای زیبا، چاپ و نصب بنرهای مختص باکس‌ها، نصب شماره‌ی باکس‌ها، انجام 90 درصدی چیدمان و طراحی کافه، نهایی شدن چیدمان فضای داخلی باکس‌ها و میزهای آن‌ها.

عوامل اجرایی پس از استراحتی صبح یکشنبه مجددا در محل برگزاری آزمون حاضر شدند تا در آخرین روز هماهنگی‌ها و آماده‌سازی‌های قبل از آزمون حضور فعالانه و پرشور داشته باشند. حدود ساعت 10 صبح مهندس علیاری برای بررسی سالن و امکانات آزمون به نگارخانه آمد. مهندس علیاری ضمن تایید عملکرد مسئولین و روند کیفی امور اظهار داشت که هماهنگی‌های لازم طبق زمان‌بندی به درستی صورت گرفته و با توجه به امکانات موجود بهترین بازدهی را داشته‌ایم. او افزود، بهترین اتفاق این آزمون برگزاری آیین نکوداشت پیشکسوتانی است که نسل جوان آشنایی چندانی با آنها ندارند، در صورتی که تئاتر دانشگاهی امروز ما مدیون آن‌هاست.

طی گفتگویی که صبح یکشنبه با امیر میرزایی مدیر اجرایی آزمون‌ها داشتیم وی فهرستی از فعالیت‌های تکمیلی لازم به اجرا در آخرین روز آماده‌سازی خبر داد. از جمله این امور دریافت کتاب‌های پیشنهادی ممتحنین برای طرح سوال از کتابخانه‌ مرکزی، چیدمان نهایی باکس‌ها، نصب بنرهای محوطه دانشگاه، خرید‌های بسته‌های خوراکی توسط گروه اجرایی و ضبط آخرین فیلم‌ها جهت نکوداشت استاد بیضایی توسط گروه پژهش و رسانه اشاره کرد. او افزود مسئولین کافه به زودی شاهد به پایان  رسیدن کارهای باقی مانده هستند. چراکه تمامی عکس‌ها نصب شده، چیدمان میز‌ها، ساخت فرفره‌های تزئینی و کانتر سفارشات به پایان رسیده است. مانور نهایی آزمون جهت بررسی کمی و کاستی‌ها بعد ازظهر انجام خواهد شد.

جلسه هماهنگی نهایی آزمون‌ها ظهر یکشنبه به مدیریت فرشاد فرشته حکمت برگزار شد. در این جلسه که با حضور کلیه عوامل اجرایی برگزار شد، مدیر آزمون‌ها به تشریح مهم‌ترین نکات در خصوص چگونگی برگزاری پرداخت. فرشته حکمت تاکید کرد: " این آزمون، جشنواره‌ای است علمی‌هنری که محصول تلاش افراد زیادی در طول سال‌ها است و وظیفه‌ی ماست که با اتکا به تجربیات گذشته این محیط را از بحث‌های حاشیه‌ای و خارج از حیطه منزه نگاه داریم. حضور معنوی بزرگان ما، مشوق خوبی برای انسان دوستی است و نتیجه میگیریم که احترام به متقاضیان از مهم ترین وظایف ما در این چند روز است چراکه ما شکل‌دهنده مسیر تولید موفقیت‌های آنها هستیم."

تدارکات و آماده‌سازی محل برگزاری آزمون‌های عملی گروه نمایش همچنان ادامه دارد. این آزمون که از دوشنبه 22 مرداد به مدت یک هفته برپا می‌شود، در سالن نگارخانه پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران برگزار خواهد شد. در این محل آزمون عملی چهار گرایش گروه نمایش اخذ خواهد شد و داوطلبان از سراسر ایران ارزیابی خواهند شد. تعداد 5 باکس برای گرایش بازیگری-کارگردانی 3 باکس ادبیات نمایشی، 1 باکس طراحی صحنه و یک باکس نمایش عروسکی در سالن آزمون‌ها استقرار دارد. بر جداره‌ی اتاقک‌ها بنرهایی جهت بزرگداشت اساتید پیشکسوت تاتر نصب شده‌است. این بنرها حاوی رزومه‌ای مختصر شامل اطلاعات شخصی، تحصیلات و فعالیت‌های هنری آن‌هاست. از جمله‌ی این اساتید می‌توان به نغمه ثمینی، محمد چرمشیر، میرزا آقا تبریزی، ثریا قاسمی، هما جدی‌کار، مهین اسکویی، مهدی فروغی، مهدی فتحی، فریدون علی‌یاری و محمد رحمانیان اشاره کرد.