اطلاعیه های دانشکده

اطلاعــــیه ها

جدیدترین خبر ها

برگزاری دوره "مديريت شهري شهرپاد ۲" بهمراه اردو علمي

دوره "مديريت شهري شهرپاد ۲" طي سه روز دوره آموزشي بهمراه اردو علمي توسط مركز آموزش هاي تخصصي هنرهاي زيبا در دانشگاه تهران برگزار شد.

برگزاری دوره "مديريت شهري شهرپاد ۲" بهمراه اردو علمي

20 10 2024 17:36

کد خبر : 17769198

تعداد بازدید : 1

در روز اول "مباني مديريت شهري" و "مديريت حمل و نقل يكپارچه" توسط آقاي مهندس لاهيجي و آقاي دكتر تقي زاده برگزار گرديد، عصر روز اول با بازديد از پروژه رواق در مجموعه عباس‌آباد و جلسه‌اي با آقاي مهندس درباني دبير هماهنگي ترافيك استان تهران به پايان يافت ايشان از تجارب درست و نادرست حمل و نقل استان تهران به ارائه پرداختند.

در روز دوم دو "كيفيت فضاي شهري" و "كيفيت زندگي شهري" توسط خانم مهندس باريكاني و آقاي مهندس لاهيجي برگزار شد.

در عصر دور دوم بازديد از ساختمان بازسازي شده سمپاد متعلق به آموزش و پرورش بازديد شد.

روز سوم اين دوره بازديد علمي از بوستان‌هاي نياوران و جمشيديه با بيان جزئيات محيطي و معماري و جايگاه آن در شهر بود كه به تفصيل توسط آقاي مهندس لاهيجي ارائه گرديد.

شركت‌كنندگان اين دوره از مديران و فعلان مديريت شهري تهران، رشت، ساري و خوزستان بودند.

اخبــــار
Responsive Image