![](/documents/438035/1007798/IMG_20250111_095130_091.jpg/fbcc03ac-a968-7739-c624-444b0e4d78b2?t=1738404206945)
![](/documents/438035/1007798/IMG_20250111_095125_400.jpg/c8b839d8-a3dc-db44-8c93-51070fb876ef?t=1738404207237)
![](/documents/438035/1007798/IMG_20250111_095130_655.jpg/fb316e9e-c13b-1da8-3697-a98fd9e18e5d?t=1738404207236)
![](/documents/438035/1007798/IMG_20250111_095129_970.jpg/ab084f78-b6b4-488a-9cfd-a5a2bf75293c?t=1738404207244)
01 02 2025 10:02
کد خبر : 46675256
تعداد بازدید : 36
جلسه سيزدهم Design.MBA با كلينيك كسب و كار و مبحث اقتصاد تجربه، به معناي ارزش آفريني اقتصادي از طريق خلق تجربه مطلوب، به همراه ارائه نمونهاي از طراحي تجربه غذايي توسط خانم سبا آهي آغاز شد؛ در بخش دوم جلسه، جناب آقاي نادر رفتاري، مديرعامل مجموعه رفتاري، روايت بيش از صد سال مردم داري در صنعت غذا را به همراه تجربيات سيستم سازي فرآيندها و تصميم گيري هاي داده محور و فعاليتهاي نوآورانه و دانش بنيان در اين مجموعه از جمله طراحي اولين آشپزخانه ابري در ايران را ارائه كردند. در بخش سوم نيز، جناب آقاي دكتر محمودي، مديرعامل گروه فني اقتصادي اليت، تحليل بازار مسكن را به همراه بررسي مولفههاي اثربخشي اقتصادي پروژههاي ساخت به كمك معماري و طراحي را ارائه نمودند.