پروفایل اساتید - پردیس هنر های زیبا finearts
Professor
Update: 2024-11-21
Faramarz Khodaeiyan Changi
College of Interdisciplinary Science and Technologies / دانشكده مهندسي علوم زيستي (مهندسي زيستي)
P.H.D dissertations
-
استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
مهدی اکبری 2024 -
شفاف سازی مداوم آبمیوه در بیوراکتور بستر ثابت به وسیله تثبیت کووالانسی آنزیم پکتیناز روی گلولههای شیشهای با پلی ساکارید های آلدئیدی
سیدسعید حسینی 2021 -
تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
سمیرا مرادی 2021 -
بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
سیده شقایق علوی 2020 -
" بررسي پتانسيل چند محيط كشت طبيعي مايع براي توليد بلاستوسپورهاي دو قارچ بيمارگر حشرات Metarhizium anisopliae و Beauveria bassiana"
مرضیه رشید 2019 -
طراحي و توليد سيستمهاي حامل برپايه نانوامولسيون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبيعي در مواد غذايي
شبنم اسدی نژاد 2019 -
درون پوشاني اسانس ميخك با بيوپليمر كيتوزان و استفاده از ذرات حاصل به عنوان پوشش ضد ميكروبي براي افزايش ماندگاري دانه انار
نیره السادات هاشمی نژاد 2019 -
تهيه تك مرحلهاي نانوبلور سلولز كربوكسيله شده و استفاده از آن براي تثبيت ليزوزيم
رویا کشنی 2018 -
بهينه سازي استخراج كلاژن از غشاي پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فيزيكوشيميايي آن با آنزيم ترانس گلوتاميناز ميكروبي
الهه کاظمی خیرابادی 2018 -
بررسي افلاتوكسين زدايي از پسته با استفاده از دانك كفير
فرزانه انصاری 2018 -
كاربرد نانوفيبرهاي اصلاح شده ي به دست آمده از الكتروريسي بيو پليمر سلولز به عنوان بستري براي تثبيت آنزيم بتاگالاكتوزيداز(لاكتاز)
عاطفه برومند 2018 -
توليد نانوذرات ضدميكروبي كيتوزان از ضايعات ميگو و بكارگيري آن در پوشش خوراكي به منظور افزايش مدت زمان ماندگاري ميگو سرد و منجمد
مرجان نوری 2018 -
ويژكيهاي ژله اي و ساختاري مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئين هاي سرمي / كفيران
حسین کزازی 2018 -
تأثير فرآيند حرارتي بر روي فرآورده هاي متابوليكي باكتري هاي پروبيوتيك در ماست همزده با ماندگاري طولاني
منصور شاکریان 2018 -
بررسي امكان توليد ريبوفلاوين با استفاده از باكتري باسيلوس سابتيليس (Bacillus Subtilis ) در شرايط Batch با بكارگيري عصاره سبوس برنج و هيدروليزات آنزيمي ملاس
مرجان اورعی 2018 -
اثر لاكتوباسيلوس، مخمر و ريزجلبك بر كاهش ميزان آكريلاميد در پنكيك (كوكو) سيب زميني
گلاره موسوی نژاد 2018 -
اصلاح خصوصيات كاربردي بيوپليمر كفيران به وسيله پرتودهي، نانو سلولز و نانو اكسيد روي و بررسي آزاد سازي نانو اكسيد روي در شبه غذا
ایمان شهابی قهفرخی 2018
Master Theses
-
بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
صبا مظاهری 2024 -
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
رخشان عابدینی دهبنه 2024 -
تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
رژینا تمنائی فر 2023 -
بررسي تكينتيك انتقال جرم خصوصيات فيزيكوشيميايي وبعدبر خالي گوشت فيله ران شترمرغ سرخ شده به روش عميق با استفاده از شبكه هاي عصبي مصنوعي
محمدرضا امیریوسفی 2022 -
استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفالههای سیب
عطیه سلیمی 2022 -
تولید فیلم خوراکی از ترکیب پولولان وایزوله پروتئین لوبیا ، حاوی عصاره انتوسیانینی گل بنفشه
زینب کبیری زمانی 2022 -
بررسی اثر بازدارندگی سرکه چوب برروی پیازهای زعفران آلوده به قارچ و اثر این ماده برخواص فراسودمندی زعفران
آیناز مسچی 2022 -
تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
امین جعفری شاد 2022 -
تعیین خصوصیات دانکهای هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
علیرضا محمودی 2021 -
اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
حمیدرضا پوررمضان 2021 -
بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
ملیکا سعادت وند 2021 -
بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
زهرا نجاری نیارکی 2021 -
تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشهای در بیوراکتور بستر ثابت
فاطمه رضائی 2021 -
تهيه كاغذهاي بسته بندي ضدباكتري با استفاده از نايسين و پوشش كيتوزان - پلي وينيل الكل
معصومه ملائی 2020 -
شفاف سازی مداوم آب انگور بوسیله بیوراکتور بستر ثابت حاوی آنزیم پکتیناز تثبیت شده بر گلولههای شیشهای
سیده زهرا عظیمی گهراز 2020 -
بهینه سازی و بررسی خصوصیات پکتین استخراج شده از تفاله آبغوره گیری
مهدی رضائی 2020 -
تولید و بررسی ساختار بیوپلیمر پولولان حاصل از ضایعات فرآوری ذرت
نگار حقیقت پناه 2020 -
تثبیت آنزیم آمیلاز بر روی نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشیده شده با تانیک اسید از طریق اتصال دهنده ی عرضی کفیران پلی آلدهید
پانته آ امیدی 2020 -
" اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
مائده خضری 2020 -
بهينه سازي استخراج پكتين از پوست سبز گردو و بررسي خواص فيزيكوشيميايي آن
کیانوش عسگری 2019 -
" اصلاح شيميايي پلي ساكاريد كفيران با اكتنيل سوكسنيك انهيدريد و بررسي خصوصيات عملكردي آن"
محمد قرقانی 2019 -
توليد نوشيدني سلامت بر پايهي آب عناب به كمك باكتريهاي پروبيوتيك اسيد لاكتيك
بهناز محمودی 2019 -
توليد بيوپليمر پلولان از سبوس كنجد و بررسي خواص فيزيكوشيميايي و عملكردي آن
عاطفه عباسپور 2019 -
اثر فرآيند استخراج بر خصوصيات ساختاري ، فيزيكوشيميايي و عملكردي پكتين پوست سبز پسته
میلاد کاظمی 2019 -
توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
حلیمه سجادی 2018 -
بررسي خواص فيزيكوشيميايي و عملكردي بيوپليمر ميكروبي پولولان با استفاده از ضايعات صنايع غذايي
سامان زارعی تمگاوان 2018 -
بهينه سازي توليد پولولان توسط يك سويه ي بومي از مخمر ايروبازيديوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضايعات پوست سيب زميني به عنوان مبع كربني
غزل زمانی ده یعقوبی 2018 -
توليد كفيران و بهبود خواص فيزيكوشيميايي آن با كربوكسي متيلاسيون
فرزانه سادات بنی فاطمه 2018 -
جداسازي و شناسايي سوش هاي آئروبازيديوم پولولانس بومي كشور براي توليد بيوپليمر پولولان
حمیرا میرزائی 2018 -
ژلاسيون سرد پروتئينهاي آب پنير با اسيد گاليك
زهره حضرتی رودباری 2018 -
جداسازی و شناسایی سوش های آئروبازیدیوم پولولانس بومی کشور برای تولید بیوپلیمر پولولان
حمیرا میرزائی 2018 -
ارزيابي بيان ژن در توليد پولولان بوسيله آئروبازيديوم پولولانس از جدايه هاي بومي كشور
مریم حمیدی 2018 -
تهيه و تعيين مشخصات هيدروژل متخلخل سفيده تخم مرغ
جمال بابایی تاری 2018 -
بررسي توليد مداوم و همزمان اتانول و زايليتول از مواد ليگنوسلولزي برنج با استفاده از فرآيند co- culture در بيوراكتور غشايي
امید زاهد 2018 -
تاثير بيوپليمر كفيران به عنوان جايگزين چربي بر روي خصوصيات فيزيكوشيميايي و رئولوژيكي پنيرفتا
لیلا صالحی 2018 -
مطالعه خصوصيات فيزيكوشيميايي و تعيين كمي و كيفي اسيدهاي چرب روغن كره كردي كردستان ايران
رزگار فرجی سراب میرزا 2018 -
توليد نوشيدني تخميري از آب طالبي توسط باكتريهاي اسيدلاكتيكي ( لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس - لاكتوباسيلوس اسيدوفيلوس - لاكتوباسيلوس پلانتاروم و لاكتوباسيلوس كازئي )
ونوس صارمی 2018 -
بهبود خصوصيات فيزيكوشيميايي و مكانيكي فيلمهاي زيست تخريب پذير بر پايه پروتئينهاي آب پنير كفيران با استفاده از نانو ذرات
محسن زلفی 2018 -
اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچين بر روي خصوصيات مكانيكي و ضد ميكروبي فيلم كفيران
سیدمحمدرضا مهدوی 2018 -
تأثير بيوپليمر كفيران به عنوان جايگزين چربي بر روي خصوصيات فيزيكوشيميائي ، حسي و رئولوژيكي ماست
شهرزاد نیکوخوی 2018 -
عنوان رساله: نوشيدني تخميري از شير پسته و آب پنير با استفاده از استارتر كفير
زهره محمدی یگانه 2018 -
توليد نوشيدني تخميري از آب چغندر قرمز توسط باكتري هاي لاكتيكي
الهام جوانمردی 2018 -
بررسي خصوصيات ضد ميكروبي فيلم كيتوزان - كفيران حاوي نانوسلولز
هانیه سلمانیان 2018 -
به مطالعه و بررسي تاثير باكتري هاي لاكتيكي به كاهش COD chemical oxygen demand پساب كارخانه هاي لبني
مهشید گلعلی خانی 2018 -
تهيه ماست فراسودمند بر پايه ي قند خرما با بررسي ويزگي هاي فيزيكوشيميايي و حسي آن
عسل عامری نسب 2018 -
بررسي خواص رئولوژيكي و حسي ماست همزده ي ميوه اي فراسودمند حاوي موسيلاژ قدومه شيرازي (Alyssum homolocarpum)
معین حسنعلی زاده 2018 -
مقايسه بين ويژگيهاي شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از غلاف هاي باقلا ، نخود فرنگي و لوبياسبز
اسراء محبی مجد 2018 -
بررسي اثر لئوكونوستوك مزنتروئيدس بر روي ويژگي هاي حسي و رئولوژيكي نوشيدني تخميري لبني
فریبرز آقاجان پور وشکی 2018 -
بهينه سازي توليد اسيد لينولئيك كونژوگه ( CLA) در آب پنير و شير پس چرخ
آذین خسروی لرگانی 2018 -
توليد نوشيدني فراسودمند تخميري از شيره خرما توسط باكتري هاي اسيد لاكتيكي(لاكتوباسيلوس كازئي رامنوسوس، اسيدوفيلوس، دلبروكي و پلانتاروم
ملیحه السادات میرافشار 2018 -
بررسي اثر تيمار حرارتي و آنزيمي به كمك امواج فراصوت برخصوصيات فيزيكوشيميايي و كيفي آب زرشك
حدیثه شمسائی 2018 -
توليد بيوپليمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از تفاله هويج
فاطمه مظفری 2018 -
بر رسي امكان توليد نوشيدني فرا سودمند از مخلوط اب ميوه هاي سيب و پرتقال و شير با استفاده از باكتري هاي اسيد لاكتيك
سمیرا جعفری 2018 -
غني سازي آب گريپ فروت توسط پودر پرميت uF شير
منیره رحیمی گللو 2018 -
آماده سازي و ارزيابي ويژگي ها و پايداري نانو امولسيون هاي تهيه شده بر پايه روغن گردو
مینا همایونفال فینی 2018 -
توليد نوشيدني تخميري برپايه فندق و آب پنير بااستفاده از دانه كفير
ندا مالکی 2018 -
توليد نوشيدني تخميري بر پايه آب پنير - بادام با استفاده از دانه هاي كفير
مژده کریمی حسین آبادی 2018 -
زنده ماني پروبيوتيك ها و خصوصيات فيزيكوشيميايي و حسي ماست اسفناج
زینت محمدی 2018 -
بهينه سازي استخراج پكتين از پوست خربزه و بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي آن
ظریفه راجی 2018 -
بررسي امكان كاربرد روغن هسته انار در سس مايونز
منصور غفارپور 2018 -
توليد ماست سيمبيوتيك با استفاده از فيبرو پكتين استخراج شده از بالنگ
مریم علینقی پورنجف ابادی 2018 -
بررسي خواص شيميايي و كاركردي پكتين استخراج شده از پوست انار
بهنام نامی 2018 -
استخراج پكتين از پوست نارنج و بررسي آن بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و كاري آن
سیدسعید حسینی 2018 -
اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي صمغ درخت گيلاس ( Prunus Avium) براي توليد فيلم هاي زيست تخريب پذير
حسین شبانی 2018 -
توليد سس زرشك و بررسي فاكتورهاي موثر بر خصوصيات فيزيكوشيميايي و رئولوژيكي آن
سحر باقرنژاد 2018 -
توليد امولسيون سه لايه پايدار شده با نانوكريستال سلولز- پروتئين - فوكوئيدان توسط روش رسوب دهي لايه به لايه الكترواستاتيك
شیدا حجازی 2018 -
بررسي اثر اصلاح شيميايي و فوتوشيميايي بر روي رهايش كنترل شده آلفا توكوفرول از فيلم كيتوزان حاوي ذرات نانو
مسعود درباسی 2018 -
اثر پودر ميوه بالنگ برخصوصيات كيفي و حسي كيك اسفنجي
هاله نصرتی 2018 -
بررسي خصوصيات فيزيكوشيميايي يك نوشيدني فراسودمند پرو بيوتيك برپايه شير سوياي اولتر اسونيك شده
الهام مدنی 2018 -
اثر جلبك اسپيرولينا و تعدادي از ادويه جات بر كاهش ميزان اكريل آميد در Meat ball
فرشته قربانی سینی 2018 -
بهينه سازي توليد كفيران از ضايعات كارخانجات صنايع غذايي به روش Response Surface Methodoligy
سحر زنگنه 2018 -
بررسي ميزان توليد پلي هيدروكسي بوتيرات از باكتر ي بومي ايران ,Oceanimona GK22
ساجده السادات یزدان پرست تفتی 2018 -
بررسي پايدار سازي فازي و عوامل موثر بر كيفيت مخلوط دوغ و آب ميوه پروبيوتيك
شهاب خسروی 2018 -
استخراج و شناسايي تركيبات ضد ميكروبي ميوه ي زرشك
آتنا ملایی 2018 -
تعيين شرايط بهينه ي انبارماني نوشيدني فراسودمند بر پايه ي عصاره تخميري گل گاو زبان
عاطفه رضایی سرتشنیزی 2018 -
شناسايي پروبيوتيك¬هاي موجود در محتويات ايلئوم مهم¬ترين نژادهاي مرغ¬هاي بومي ايران
نازیلا اعظمی 2018 -
بهينه سازي اثرات پيش تيماري اسيدي واملاح معدني بركاهش ميزان آكريل آميدتوليد شده در سيب زميني سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
سحر نیکوئی عدل 2018 -
اندازه گيري شناسايي آنتوسيانين ها و محاسبه فعاليت آنتي اكسيداني و آنتي راديكالي زرشك
رضوانه یوسفی 2018 -
بررسي ريز ساختار و خصوصيات رئولوژيكي و حسي ماست فراويژه كاهنده كلسترول به عنوان تابعي از سه فاكتور نوع باكتري پروبيوتيك اينولين و فيتواسترول
موناسادات بیطرف 2018 -
توليد اليگوگالاكتورونان هاي پكتين پوست بالنگ و اثر آن بر رشد باكتريهاي اسيد لاكتيك
بهاره پسندیده 2018 -
مطالعه پايداري امولسيون نوشيدني عملگر بر پايه روغن گردو
سیدمحمدتقی غریب زاهدی 2018 -
تهيه و بررسي خصوصيات ژله بر پايه تركيبات پكتين سيب در حضور پلي فنول هاي فلوريدزين و كوئرستين و شيرين كننده هاي سوبيتول و استيويوزيد(Stevioside)
مریم حقیقی 2018 -
بررسي تاثير وبهينه سازي فرايند اولترافيلتراسيون در رنگبري تكميلي شيره خرما با هدف به كارگيري در توليد نوشابه گازدار
بهنود اسلامی 2018