پروفایل اساتید - پردیس هنر های زیبا finearts
استاد
تاریخ بهروزرسانی: 1403/09/01
فرامرز خدائیان چگنی
دانشکدگان علوم و فناوری های میان رشته ای / دانشکده مهندسی علوم زیستی (مهندسی زیستی)
رساله های دکتری
-
استخراج ترکیبات فنولی سبوس ذرت با استفاده از تخمیر بستر جامد و درون پوشانی آنها به روش تشکیل نیوزوم
مهدی اکبری 1402 -
شفاف سازی مداوم آبمیوه در بیوراکتور بستر ثابت به وسیله تثبیت کووالانسی آنزیم پکتیناز روی گلولههای شیشهای با پلی ساکارید های آلدئیدی
سیدسعید حسینی 1400 -
تثبیت آنزیم بتاگلوکوزیداز برروی نانوذرات مغناطیسی پوشیده با تانیک اسید آمینه (Fe3O4-ATA) از طریق اتصال دهنده عرضی پلولان پلی آلدهید
سمیرا مرادی 1400 -
بررسی امکان درون پوشانی پونیکالاجین توسط کمپلکس کیتوزان - آلژینات و سیستم های پرونیوزومی
سیده شقایق علوی 1398 -
" بررسی پتانسیل چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشرات Metarhizium anisopliae و Beauveria bassiana"
مرضیه رشید 1398 -
طراحی و تولید سیستمهای حامل برپایه نانوامولسیون اسانس و استفاده از آن به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
شبنم اسدی نژاد 1398 -
درون پوشانی اسانس میخک با بیوپلیمر کیتوزان و استفاده از ذرات حاصل به عنوان پوشش ضد میکروبی برای افزایش ماندگاری دانه انار
نیره السادات هاشمی نژاد 1398 -
تهیه تک مرحلهای نانوبلور سلولز کربوکسیله شده و استفاده از آن برای تثبیت لیزوزیم
رویا کشنی 1397 -
بهینه سازی استخراج کلاژن از غشای پوسته تخم مرغ و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی آن با آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی
الهه کاظمی خیرابادی 1396 -
بررسی افلاتوکسین زدایی از پسته با استفاده از دانک کفیر
فرزانه انصاری 1396 -
کاربرد نانوفیبرهای اصلاح شده ی به دست آمده از الکتروریسی بیو پلیمر سلولز به عنوان بستری برای تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز(لاکتاز)
عاطفه برومند 1396 -
تولید نانوذرات ضدمیکروبی کیتوزان از ضایعات میگو و بکارگیری آن در پوشش خوراکی به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری میگو سرد و منجمد
مرجان نوری 1396 -
ویژکیهای ژله ای و ساختاری مخلوط نانوذرات و ذرات پروتئین های سرمی / کفیران
حسین کزازی 1396 -
تاثیر فرآیند حرارتی بر روی فرآورده های متابولیکی باکتری های پروبیوتیک در ماست همزده با ماندگاری طولانی
منصور شاکریان 1396 -
بررسی امکان تولید ریبوفلاوین با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس (Bacillus Subtilis ) در شرایط Batch با بکارگیری عصاره سبوس برنج و هیدرولیزات آنزیمی ملاس
مرجان اورعی 1396 -
اثر لاکتوباسیلوس، مخمر و ریزجلبک بر کاهش میزان آکریلامید در پنکیک (کوکو) سیب زمینی
گلاره موسوی نژاد 1396 -
اصلاح خصوصیات کاربردی بیوپلیمر کفیران به وسیله پرتودهی، نانو سلولز و نانو اکسید روی و بررسی آزاد سازی نانو اکسید روی در شبه غذا
ایمان شهابی قهفرخی 1396
پایاننامههای کارشناسیارشد
-
بررسی اثر محافظتی عصاره ی میخک علیه آفلاتوکسین B1 بر روی سلول سرطانی 2 HEPG
صبا مظاهری 1403 -
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان حاصل از به کارگیری همزمان مخمر ساکارومایسس سرویزیه و پودر خمیرترش لاکتیکی روشن و تیره
رخشان عابدینی دهبنه 1402 -
تثبیت آنزیم آلکالاز در بیوراکتور بستر ثابت با هدف دستیابی به آبکافته زیست فعال کلاژن
رژینا تمنائی فر 1402 -
بررسی تکینتیک انتقال جرم خصوصیات فیزیکوشیمیایی وبعدبر خالی گوشت فیله ران شترمرغ سرخ شده به روش عمیق با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
محمدرضا امیریوسفی 1401 -
استخراج همزمان ترکیبات با ارزش افزوده بالا شامل پکتین و پلی فنول به همراه تولید پولولان و پروتئین تک یاخته از تفالههای سیب
عطیه سلیمی 1401 -
تولید فیلم خوراکی از ترکیب پولولان وایزوله پروتئین لوبیا ، حاوی عصاره انتوسیانینی گل بنفشه
زینب کبیری زمانی 1401 -
بررسی اثر بازدارندگی سرکه چوب برروی پیازهای زعفران آلوده به قارچ و اثر این ماده برخواص فراسودمندی زعفران
آیناز مسچی 1401 -
تولید دومرحله ای گاما آمینو بوتیریک اسید (گابا) توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم و کرینه باکتریوم گلوتامیکوم با استفاده از ضایعات نانوایی به عنوان منبع کربنی ارزان قیمت
امین جعفری شاد 1400 -
تعیین خصوصیات دانکهای هیدروژل کروی برپایه پیوند عرضی یونی صمغ کتیرای اصلاح شده به روش آمیداسیون
علیرضا محمودی 1400 -
اصلاح شیمیایی صمغ کاپاکاراگینان با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید به منظور بهبود خصوصیات بین سطحی و بررسی کاربرد آن بر خصوصیات سس مایونز کم چرب
حمیدرضا پوررمضان 1400 -
بهبود خصوصیات سطحی صمغ کتیرا با اکتنیل سوکسینیک انهیدرید و کاربرد آن در پایدارسازی دوغ
ملیکا سعادت وند 1400 -
بهینه سازی استخراج پکتین و ترکیبات فنولی از پوست سبز بادام به همراه تولید همزمان پولولان و پروتئین تک سلولی
زهرا نجاری نیارکی 1400 -
تولید مداوم شربت گلوکز از نشاسته بلوط با استفاده از آمیلاز تثبیت شده بردانه های شیشهای در بیوراکتور بستر ثابت
فاطمه رضائی 1400 -
تهیه کاغذهای بسته بندی ضدباکتری با استفاده از نایسین و پوشش کیتوزان - پلی وینیل الکل
معصومه ملائی 1399 -
شفاف سازی مداوم آب انگور بوسیله بیوراکتور بستر ثابت حاوی آنزیم پکتیناز تثبیت شده بر گلولههای شیشهای
سیده زهرا عظیمی گهراز 1399 -
بهینه سازی و بررسی خصوصیات پکتین استخراج شده از تفاله آبغوره گیری
مهدی رضائی 1398 -
تولید و بررسی ساختار بیوپلیمر پولولان حاصل از ضایعات فرآوری ذرت
نگار حقیقت پناه 1398 -
تثبیت آنزیم آمیلاز بر روی نانوذرات مغناطیسی Fe3O4 پوشیده شده با تانیک اسید از طریق اتصال دهنده ی عرضی کفیران پلی آلدهید
پانته آ امیدی 1398 -
" اصلاح شیمیایی بیوپلیمر پولولان به وسیله اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن"
مائده خضری 1398 -
بهینه سازی استخراج پکتین از پوست سبز گردو و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی آن
کیانوش عسگری 1398 -
" اصلاح شیمیایی پلی ساکارید کفیران با اکتنیل سوکسنیک انهیدرید و بررسی خصوصیات عملکردی آن"
محمد قرقانی 1398 -
تولید نوشیدنی سلامت بر پایهی آب عناب به کمک باکتریهای پروبیوتیک اسید لاکتیک
بهناز محمودی 1397 -
تولید بیوپلیمر پلولان از سبوس کنجد و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی آن
عاطفه عباسپور 1397 -
اثر فرآیند استخراج بر خصوصیات ساختاری ، فیزیکوشیمیایی و عملکردی پکتین پوست سبز پسته
میلاد کاظمی 1397 -
تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از پودر هسته خرما
حلیمه سجادی 1397 -
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بیوپلیمر میکروبی پولولان با استفاده از ضایعات صنایع غذایی
سامان زارعی تمگاوان 1397 -
بهینه سازی تولید پولولان توسط یک سویه ی بومی از مخمر ایروبازیدیوم پولولانس (Aureobasidium pullulans KY 76023) با استفاده از ضایعات پوست سیب زمینی به عنوان مبع کربنی
غزل زمانی ده یعقوبی 1397 -
تولید کفیران و بهبود خواص فیزیکوشیمیایی آن با کربوکسی متیلاسیون
فرزانه سادات بنی فاطمه 1397 -
جداسازی و شناسایی سوش های آئروبازیدیوم پولولانس بومی کشور برای تولید بیوپلیمر پولولان
حمیرا میرزائی 1397 -
ژلاسیون سرد پروتئینهای آب پنیر با اسید گالیک
زهره حضرتی رودباری 1396 -
جداسازی و شناسایی سوش های آئروبازیدیوم پولولانس بومی کشور برای تولید بیوپلیمر پولولان
حمیرا میرزائی 1396 -
ارزیابی بیان ژن در تولید پولولان بوسیله آئروبازیدیوم پولولانس از جدایه های بومی کشور
مریم حمیدی 1396 -
تهیه و تعیین مشخصات هیدروژل متخلخل سفیده تخم مرغ
جمال بابایی تاری 1396 -
بررسی تولید مداوم و همزمان اتانول و زایلیتول از مواد لیگنوسلولزی برنج با استفاده از فرآیند co- culture در بیوراکتور غشایی
امید زاهد 1396 -
تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی پنیرفتا
لیلا صالحی 1396 -
مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تعیین کمی و کیفی اسیدهای چرب روغن کره کردی کردستان ایران
رزگار فرجی سراب میرزا 1396 -
تولید نوشیدنی تخمیری از آب طالبی توسط باکتریهای اسیدلاکتیکی ( لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس - لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس - لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس کازئی )
ونوس صارمی 1396 -
بهبود خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلمهای زیست تخریب پذیر بر پایه پروتئینهای آب پنیر کفیران با استفاده از نانو ذرات
محسن زلفی 1396 -
اثر نانو ذرات نشاسته و اسانس دارچین بر روی خصوصیات مکانیکی و ضد میکروبی فیلم کفیران
سیدمحمدرضا مهدوی 1396 -
تاثیر بیوپلیمر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیائی ، حسی و رئولوژیکی ماست
شهرزاد نیکوخوی 1396 -
عنوان رساله: نوشیدنی تخمیری از شیر پسته و آب پنیر با استفاده از استارتر کفیر
زهره محمدی یگانه 1396 -
تولید نوشیدنی تخمیری از آب چغندر قرمز توسط باکتری های لاکتیکی
الهام جوانمردی 1396 -
بررسی خصوصیات ضد میکروبی فیلم کیتوزان - کفیران حاوی نانوسلولز
هانیه سلمانیان 1396 -
به مطالعه و بررسی تاثیر باکتری های لاکتیکی به کاهش COD chemical oxygen demand پساب کارخانه های لبنی
مهشید گلعلی خانی 1396 -
تهیه ماست فراسودمند بر پایه ی قند خرما با بررسی ویزگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن
عسل عامری نسب 1396 -
بررسی خواص رئولوژیکی و حسی ماست همزده ی میوه ای فراسودمند حاوی موسیلاژ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum)
معین حسنعلی زاده 1396 -
مقایسه بین ویژگیهای شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از غلاف های باقلا ، نخود فرنگی و لوبیاسبز
اسراء محبی مجد 1396 -
بررسی اثر لئوکونوستوک مزنتروئیدس بر روی ویژگی های حسی و رئولوژیکی نوشیدنی تخمیری لبنی
فریبرز آقاجان پور وشکی 1396 -
بهینه سازی تولید اسید لینولئیک کونژوگه ( CLA) در آب پنیر و شیر پس چرخ
آذین خسروی لرگانی 1396 -
تولید نوشیدنی فراسودمند تخمیری از شیره خرما توسط باکتری های اسید لاکتیکی(لاکتوباسیلوس کازئی رامنوسوس، اسیدوفیلوس، دلبروکی و پلانتاروم
ملیحه السادات میرافشار 1396 -
بررسی اثر تیمار حرارتی و آنزیمی به کمک امواج فراصوت برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی آب زرشک
حدیثه شمسائی 1396 -
تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از تفاله هویج
فاطمه مظفری 1396 -
بر رسی امکان تولید نوشیدنی فرا سودمند از مخلوط اب میوه های سیب و پرتقال و شیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک
سمیرا جعفری 1396 -
غنی سازی آب گریپ فروت توسط پودر پرمیت uF شیر
منیره رحیمی گللو 1396 -
آماده سازی و ارزیابی ویژگی ها و پایداری نانو امولسیون های تهیه شده بر پایه روغن گردو
مینا همایونفال فینی 1396 -
تولید نوشیدنی تخمیری برپایه فندق و آب پنیر بااستفاده از دانه کفیر
ندا مالکی 1396 -
تولید نوشیدنی تخمیری بر پایه آب پنیر - بادام با استفاده از دانه های کفیر
مژده کریمی حسین آبادی 1396 -
زنده مانی پروبیوتیک ها و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست اسفناج
زینت محمدی 1396 -
بهینه سازی استخراج پکتین از پوست خربزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن
ظریفه راجی 1396 -
بررسی امکان کاربرد روغن هسته انار در سس مایونز
منصور غفارپور 1396 -
تولید ماست سیمبیوتیک با استفاده از فیبرو پکتین استخراج شده از بالنگ
مریم علینقی پورنجف ابادی 1396 -
بررسی خواص شیمیایی و کارکردی پکتین استخراج شده از پوست انار
بهنام نامی 1396 -
استخراج پکتین از پوست نارنج و بررسی آن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کاری آن
سیدسعید حسینی 1396 -
اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی صمغ درخت گیلاس ( Prunus Avium) برای تولید فیلم های زیست تخریب پذیر
حسین شبانی 1396 -
تولید سس زرشک و بررسی فاکتورهای موثر بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن
سحر باقرنژاد 1396 -
تولید امولسیون سه لایه پایدار شده با نانوکریستال سلولز- پروتئین - فوکوئیدان توسط روش رسوب دهی لایه به لایه الکترواستاتیک
شیدا حجازی 1396 -
بررسی اثر اصلاح شیمیایی و فوتوشیمیایی بر روی رهایش کنترل شده آلفا توکوفرول از فیلم کیتوزان حاوی ذرات نانو
مسعود درباسی 1396 -
اثر پودر میوه بالنگ برخصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی
هاله نصرتی 1396 -
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی یک نوشیدنی فراسودمند پرو بیوتیک برپایه شیر سویای اولتر اسونیک شده
الهام مدنی 1396 -
اثر جلبک اسپیرولینا و تعدادی از ادویه جات بر کاهش میزان اکریل آمید در Meat ball
فرشته قربانی سینی 1396 -
بهینه سازی تولید کفیران از ضایعات کارخانجات صنایع غذایی به روش Response Surface Methodoligy
سحر زنگنه 1396 -
بررسی میزان تولید پلی هیدروکسی بوتیرات از باکتر ی بومی ایران ,Oceanimona GK22
ساجده السادات یزدان پرست تفتی 1396 -
بررسی پایدار سازی فازی و عوامل موثر بر کیفیت مخلوط دوغ و آب میوه پروبیوتیک
شهاب خسروی 1396 -
استخراج و شناسایی ترکیبات ضد میکروبی میوه ی زرشک
آتنا ملایی 1396 -
تعیین شرایط بهینه ی انبارمانی نوشیدنی فراسودمند بر پایه ی عصاره تخمیری گل گاو زبان
عاطفه رضایی سرتشنیزی 1396 -
شناسایی پروبیوتیک¬های موجود در محتویات ایلئوم مهم¬ترین نژادهای مرغ¬های بومی ایران
نازیلا اعظمی 1396 -
بهینه سازی اثرات پیش تیماری اسیدی واملاح معدنی برکاهش میزان آکریل آمیدتولید شده در سیب زمینی سرخ شده بااستفاده از طرح سطح پاسخ
سحر نیکوئی عدل 1396 -
اندازه گیری شناسایی آنتوسیانین ها و محاسبه فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی رادیکالی زرشک
رضوانه یوسفی 1396 -
بررسی ریز ساختار و خصوصیات رئولوژیکی و حسی ماست فراویژه کاهنده کلسترول به عنوان تابعی از سه فاکتور نوع باکتری پروبیوتیک اینولین و فیتواسترول
موناسادات بیطرف 1396 -
تولید الیگوگالاکتورونان های پکتین پوست بالنگ و اثر آن بر رشد باکتریهای اسید لاکتیک
بهاره پسندیده 1396 -
مطالعه پایداری امولسیون نوشیدنی عملگر بر پایه روغن گردو
سیدمحمدتقی غریب زاهدی 1396 -
تهیه و بررسی خصوصیات ژله بر پایه ترکیبات پکتین سیب در حضور پلی فنول های فلوریدزین و کوئرستین و شیرین کننده های سوبیتول و استیویوزید(Stevioside)
مریم حقیقی 1396 -
بررسی تاثیر وبهینه سازی فرایند اولترافیلتراسیون در رنگبری تکمیلی شیره خرما با هدف به کارگیری در تولید نوشابه گازدار
بهنود اسلامی 1396